Wat is sociaal ondernemerschap?

doorhandige_vragen

Wat is sociaal ondernemerschap?

Wat is sociaal ondernemerschap?

Sociaal ondernemerschap betekent dat een organisatie de maatschappelijke missie van hun organisatie voorop stellen.

Kenmerken van sociaal ondernemerschap is dat deze organisaties met innovatieve producten en diensten een marktaandeel proberen te krijgen. Ook zorgen ze voor meer werkgelegenheid en hebben ze een bedrijfsmodel waarmee ze zichzelf kunnen financieren.

Aanmelden gratis online cursus persoonlijke ontwikkeling: “Effectief aan de slag met je (ge)DOE-lijstjes”.

In februari 2021 gaat de gratis online cursus “Effectief aan de slag met je (ge)DOE-lijstjes” van start. Herken jij jezelf in een of meer van de volgende stellingen? Wie weet is de cursus dan wel iets voor jou.
  • Ik vind het lastig om voornemens daadwerkelijk uit te voeren.
  • Ik heb veel te veel to-do lijstjes.
  • Mijn to-do lijstjes worden alleen maar langer.
  • Ik ben heel goed in het uitstellen van klusjes in en rond het huis.
  • Ik zit vol ideeën en inspiratie maar het lukt me niet om iets van de grond te krijgen.
  • Ik kan mijzelf niet motiveren om met iets aan de slag te gaan.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel even op de informatiepagina via deze link voor aanvullende informatie en aanmelden.

Over de auteur

handige_vragen administrator