Wat is Sociale innovatie: Een universele aanpak…!

Sociale innovatie: Een universele aanpak

Sociale innovaties worden gedefinieerd als «nieuwe oplossingen (producten, diensten, modellen, markten, processen enz.) Die tegelijkertijd voorzien in een sociale behoefte (effectiever dan bestaande oplossingen) en leiden tot nieuwe of verbeterde capaciteiten en relaties en een beter gebruik van middelen en middelen . Met andere woorden, sociale innovaties zijn goed voor de samenleving en versterken het vermogen van de samenleving om te handelen. [The Young Foundation (2012) Defining Social Innovation].

Wat kunnen wij van jou leren? Laat het ons weten…!

Omdat wij natuurlijk ook niet alles weten zijn wij zeer benieuwd naar jullie feedback op de artikelen die wij publiceren op handigevragen.nl.

ReizenReizen

Dus heb je na het lezen van dit artikel:

  • Opmerkingen;
  • Kritische feedback;
  • Aanvullingen;
  • Of gewoon een leuk verhaal om met ons te delen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn altijd opzoek naar mogelijkheden om de kwaliteit, leesbaarheid en toegevoegde waarde van handigevragen.nl te verbeteren.

Alvast bedankt voor je reactie en geniet van deze mooie dag.

Gebruik informatie

Wij adviseren alle bezoekers van deze website om even de moeite te nemen om de Algemene Voorwaarden te lezen. Dan weten we allemaal dat we de informatie op de juiste manier gebruiken.

Bron: [ 8 popular social innovation definitions ]. (z.d). Geraadpleegd van http://socialinnovationacademy.eu

Juwelen en accessoires - BEJuwelen en accessoires - BE