Vragenlijst zelfevaluatie – 8 vragen om jezelf te evalueren

Met behulp van de volgende 8 vragen kun je een prima zelfevaluatie doen om jezelf continue te blijven verbeteren.

  1. Heb ik mijn doel bereikt?
  2. Wat heeft mij geholpen bij het bereiken van mijn doel?
  3. Wat is niet gegaan zoals ik vooraf bedacht had? Waarom?
  4. Wat kan ik de volgende keer anders / slimmer / beter aanpakken?
  5. Waren mijn doelen realistisch?
  6. Heb ik op tijd hulp ingeschakeld?
  7. In hoeverre heb ik mij aan mijn planning gehouden?
  8. Wat kan ik m.b.t. planning de volgende keer verbeteren?

Meer vragen

Social media vragen

Voortgangsgesprek

Voortgangsgesprekken zijn essentieel voor het evalueren van prestaties, het identificeren van groeikansen en het versterken van de werkrelatie tussen leidinggevenden en medewerkers. Om deze gesprekken effectief te benutten, is het belangrijk om gerichte vragen te stellen die leiden tot constructieve feedback en waardevolle inzichten.