EOS coin – blockchain operating system – Is dit de nieuwe bitcoin?

EOS.io blockchain coins

Wat is de EOS block chain operating system?

EOS.IO is het eerste blockchain operating system (OS) wat is ontwikkeld om zowel verticaal als horizontaal schaalbare blockchain applicaties te ontwikkelen (EOS.IO software). dient als basislaag voor blockchain applicaties, welke dankzij EOS sneller en veel gemakkelijker kunnen worden ontwikkeld.

Wat betekent EOS?

Volgens het bedrijf achter EOS heeft de afkorting EOS meerdere betekenissen en is er niet een specifieke betekenis. Zelf heeft Block.one geen specifieke betekenis toegekend aan de afkorting EOS.

ReizenReizen

Wat maakt EOS bijzonder?

De EOS.IO blockchain architectuur zou dermate schaalbaar moeten zijn, dat miljoenen transacties per seconde kunnen worden uitgevoerd zonder dat daarvoor transactievergoedingen moeten worden betaald door gebruikers.

Hoe kun je EOS coins kopen?

Om EOS coins te kopen moet je beschikken over een Ethereum compatibel wallet.

Op basis van de website van www.eos.io worden de volgende Ehtereum compatible wallets geadviseerd:

  • MetaMask (Chrome browser addon)
  • MyEhterWallet

Wie heeft EOS ontwikkeld?

EOS is ontwikkeld door Block.one. Een van de belangrijke mensen achter EOS is Daniel Larimer.

Wat is de officiële website van EOS?

De officiële website van EOS is http://www.eos.io. De website van het bedrijf wat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van de EOS.IO software is te vinden op: http://www.block.one.

Aanvullende vragen voor dit artikel?

Weet jij nog een mooie vraag als aanvulling op het onderwerp op deze pagina? Stuur deze dan zeker even naar ons door. Alvast bedankt.

Wat kunnen wij van jou leren? Laat het ons weten…!

Omdat wij ook niet alles weten zijn wij benieuwd naar jullie feedback op de artikelen die wij publiceren op handigevragen.nl.

Dus heb je na het lezen van dit artikel:

  • Opmerkingen;
  • Kritische feedback;
  • Tips;
  • Of gewoon een leuk verhaal om met ons te delen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn altijd opzoek naar mogelijkheden om de kwaliteit, leesbaarheid en toegevoegde waarde van handigevragen.nl te verbeteren.

Alvast bedankt voor je reactie en geniet van deze mooie dag.

Gebruik informatie

Wij adviseren alle bezoekers van deze website om even de moeite te nemen om de Algemene Voorwaarden te lezen. Dan weten we allemaal dat we de informatie op de juiste manier gebruiken.

Bronnen:

Voor het schrijven van de artikelen is er gebruikt gemaakt van verschillende bronnen. Bekijk de complete lijst op onze bronnen pagina voor meer informatie.

Juwelen en accessoires - BEJuwelen en accessoires - BE