Matching pyjama’s voor het gezin

Matching pyjama’s voor het gezin zijn perfect voor een gezellige pyjamaparty thuis. Deze bijeenkomsten, waar iedereen comfortabele en bijpassende pyjama’s draagt, bieden een ontspannen setting om samen films te kijken, spelletjes te spelen, en verhalen te vertellen. Het is een leuke manier om familiebanden te versterken en blijvende herinneringen te creëren.

Wat betekent famjam?

Een pyjama party kan ook worden gezien als een ‘famjam’. De Amerikaanse definitie voor het woord famjam is: A party or get-together that consists of only family member’s in a “jam” or party like setting. (Bron: urban dictionary.com). Het begrip ‘famjam’ wint steeds meer aan populariteit, vooral op sociale media zoals Instagram.

#famjam op Instagram

Op Instagram vind je onder de hashtag #famjam al veel videos en foto’s met families. Daar zitten zeer zeker ook plaatjes tussen van families met matching pyjama’s. Toch geeft de hashtag #famjam op dit moment meer resultaten van standaard familie foto’s.

Overzicht aantal posts voor hashtag #famjam:

  • 28 november 2017: 789.066 posts.
  • 25 november 2017: 787.439 posts.

Overzicht aantal posts voor hashtag #matchingpyjamas:

28 november 2017: 2.558 posts

25 november 2017: 2.540 posts.

Synoniemen voor pyjamas:

PJs, Pajamas, Nightwear, Pyjamas,

Meer vragen

Hoeveel leveren zonnepanelen op?

Hoeveel leveren zonnepanelen op en waarom zou je erin investeren? Wat is de opbrengst op een bewolkte dag of op een plat dak. Je leest het hier.

Waarop letten bij een nieuwe keuken?

Het kiezen van een keuken is spannend, je moet hierbij aan veel dingen denken. Van voorbereiding tot het verwijderen van de keuken. Hier lees je alle stappen!