Stel deze 5 vragen iedere dag aan jezelf

Ben je opzoek naar verandering in je huidige leven. Door het stellen van eenvoudige vragen kun je heel veel in beweging zetten.

Wat je moet doen is beginnen met het stellen van deze vragen. Iedere dag opnieuw en ook jij zult naar verloop van tijd veranderingen meemaken en ervaren.

Succesvol zijn:

  • Welke stap(-pen) heb ik vandaag gezet om mijn dromen/goals te realiseren?

Gelukkig zijn:

  • Heb ik mijn best gedaan om gelukkig te zijn vandaag?

Gezond zijn:

  • Heb ik mijn best gedaan om gezond te leven vandaag?

Dankbaar zijn:

  • Waar ben ik dankbaar voor vandaag?

Zelfkennis:

  • Wat is vandaag niet goed gegaan en hoe kan ik dit de volgende keer anders aanpakken?

Meer vragen

Social media vragen

Voortgangsgesprek

Voortgangsgesprekken zijn essentieel voor het evalueren van prestaties, het identificeren van groeikansen en het versterken van de werkrelatie tussen leidinggevenden en medewerkers. Om deze gesprekken effectief te benutten, is het belangrijk om gerichte vragen te stellen die leiden tot constructieve feedback en waardevolle inzichten.