Wat is een FinTech?

doorhandige_vragen

Wat is een FinTech?

Wat is een FinTech?

Fintech is een samentrekking van financiële technologie. Het begrip staat voor de toepassing van technologie op allerlei moderne manieren van dienstverlening, zolang het maar gaat om de verandering van economische processen die stoelen op een waarde of transactie. Fintech-bedrijven richten zich op de concurrentiestrijd met traditionele financiële methodes in de levering van financiële diensten.

Aanmelden gratis online cursus persoonlijke ontwikkeling: “Effectief aan de slag met je (ge)DOE-lijstjes”.

In februari 2021 gaat de gratis online cursus “Effectief aan de slag met je (ge)DOE-lijstjes” van start. Herken jij jezelf in een of meer van de volgende stellingen? Wie weet is de cursus dan wel iets voor jou.
  • Ik vind het lastig om voornemens daadwerkelijk uit te voeren.
  • Ik heb veel te veel to-do lijstjes.
  • Mijn to-do lijstjes worden alleen maar langer.
  • Ik ben heel goed in het uitstellen van klusjes in en rond het huis.
  • Ik zit vol ideeën en inspiratie maar het lukt me niet om iets van de grond te krijgen.
  • Ik kan mijzelf niet motiveren om met iets aan de slag te gaan.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel even op de informatiepagina via deze link voor aanvullende informatie en aanmelden.

Over de auteur

handige_vragen administrator