Wie is Simon Sinek?

doorhandige_vragen

Wie is Simon Sinek?

Wie is Simon Sinek?

Simon Sinek werd in 1973 in Londen geboren. Hij werkte voor grote reclamebureaus, totdat hij zich besloot te gaan verdiepen in de zin van het leven en in 2009 het boek Start with Why schreef. Het werd een ongekende bestseller, zeker na Sineks 20 minuten durende optreden op de TEDx-conferentie, het op 18 na meest bekeken verhaal ooit.

Aanmelden gratis online cursus persoonlijke ontwikkeling: “Effectief aan de slag met je (ge)DOE-lijstjes”.

In februari 2021 gaat de gratis online cursus “Effectief aan de slag met je (ge)DOE-lijstjes” van start. Herken jij jezelf in een of meer van de volgende stellingen? Wie weet is de cursus dan wel iets voor jou.
  • Ik vind het lastig om voornemens daadwerkelijk uit te voeren.
  • Ik heb veel te veel to-do lijstjes.
  • Mijn to-do lijstjes worden alleen maar langer.
  • Ik ben heel goed in het uitstellen van klusjes in en rond het huis.
  • Ik zit vol ideeën en inspiratie maar het lukt me niet om iets van de grond te krijgen.
  • Ik kan mijzelf niet motiveren om met iets aan de slag te gaan.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel even op de informatiepagina via deze link voor aanvullende informatie en aanmelden.

Over de auteur

handige_vragen administrator