Wat is de EOS block chain operating system?

EOS.IO is het eerste blockchain operating system (OS) wat is ontwikkeld om zowel verticaal als horizontaal schaalbare blockchain applicaties te ontwikkelen (EOS.IO software). Deze dient als basislaag voor blockchain applicaties, waardoor ze veel gemakkelijker kunnen worden ontwikkeld.

Wat betekent EOS?

Volgens het bedrijf achter EOS heeft de afkorting EOS meerdere betekenissen en is er niet een specifieke betekenis. Zelf heeft Block.one geen specifieke betekenis toegekend aan de afkorting EOS.

Wat maakt EOS bijzonder?

De EOS.IO blockchain architectuur zou dermate schaalbaar moeten zijn, dat miljoenen transacties per seconde kunnen worden uitgevoerd zonder dat daarvoor transactievergoedingen moeten worden betaald door gebruikers.

Hoe kun je EOS coins kopen?

Om EOS coins te kopen moet je beschikken over een Ethereum compatibel wallet.

Op basis van de website van www.eos.io worden de volgende Ehtereum compatible wallets geadviseerd:

  • MetaMask (Chrome browser addon)
  • MyEhterWallet

Wie heeft EOS ontwikkeld?

EOS is ontwikkeld door Block.one. Een van de belangrijke mensen achter EOS is Daniel Larimer.

Wat is de officiële website van EOS?

De officiële website van EOS is http://www.eos.io. De website van het bedrijf wat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van de EOS.IO software is te vinden op: http://www.block.one.

Aanvullende vragen voor dit artikel?

Weet jij nog een mooie vraag als aanvulling op het onderwerp op deze pagina? Stuur deze dan zeker even naar ons door. Alvast bedankt.

Meer vragen

Wat is het verschil tussen Azobé en Bangkirai hout

Azobé hout en Bangkirai hout: twee duurzame keuzes voor buitenprojecten. Welke past bij jou, wat zijn de voor- en nadelen en hoe kun je het toepassen?

Wat is gezonder: de airfryer of de oven

Wat is gezonder: de airfyer of de oven? In dit blog lees je de verschillen en wat experts zeggen, zodat jij de juiste keuze kunt maken.