13 smalltalk vragen voor bij de kapper

Bij een bezoek aan de kapper draait het niet alleen om het krijgen van een nieuwe look, maar ook om de ervaring en de interactie met je kapper. Voor velen is een bezoek aan de kapper een ontspannend moment, een pauze van de dagelijkse drukte, en een gelegenheid voor een goed gesprek. Het voeren van een gezellig praatje, ook wel smalltalk genoemd, kan de ervaring aangenamer maken en een band scheppen tussen jou en je kapper.

Smalltalk is een kunst op zich en kan soms lastig zijn, vooral als je niet goed weet waar je over moet praten. Een paar goed gekozen vragen kunnen echter wonderen doen. Ze doorbreken de stilte, maken de sfeer luchtiger, en kunnen zelfs leiden tot interessante gesprekken en waardevolle adviezen over haarverzorging. Of je nu een vaste klant bent of voor het eerst een nieuwe salon bezoekt, het stellen van enkele eenvoudige vragen kan de sleutel zijn tot een prettige kapperservaring.

 1. Heb je nog vakantie plannen?
 2. Hoe was je vakantie?
 3. Ga je nog iets leuks doen dit weekend?
 4. Hoe lang werk je al als kapper?
 5. Wat vind je het leukste aan je werk?
 6. Heb je een favoriete haarstijl om te knippen?
 7. Wat is de meest uitdagende haarstijl die je ooit hebt moeten knippen?
 8. Heb je een horror haarverf of knipverhaal?
 9. Welke haartips geef je vaak aan je klanten?
 10. Heb je nog interessante verhalen meegemaakt in de salon?
 11. Zijn er trends in kapsels die momenteel erg populair zijn?
 12. Wat is jouw favoriete haarproduct en waarom?
 13. Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen over haarverzorging?

Meer vragen

Hoeveel leveren zonnepanelen op?

Hoeveel leveren zonnepanelen op en waarom zou je erin investeren? Wat is de opbrengst op een bewolkte dag of op een plat dak. Je leest het hier.

Waarop letten bij een nieuwe keuken?

Het kiezen van een keuken is spannend, je moet hierbij aan veel dingen denken. Van voorbereiding tot het verwijderen van de keuken. Hier lees je alle stappen!